יום שני, 21 בינואר 2013

תות שדה מרמת השרון....

.nbeads.com

תודה!
 
תותים, כמו פירות אחרים, ניתן לשמר בריבות.

את הפירות שנותרו מהשבוע האחרון וכבר אינם יפים כשהיו (גם את המצ'וקמקים במידה נסבלת) אני נוהגת לקלף, לחתוך ולשמור בקופסה בפריזר. כשמצטברת כמות מספקת אני עושה מהם ריבה/קונפיטורה.

* מיץ הלימון מתפקד היטב כחומר משמר ואין צורך בתוספת אחרת.
* קליפת המשמש נמסה היטב בתהליך הבישול ומסמיכה את הריבה.
* ריבה מפירות מעורבים טעימה מאוד. את התותים, משום מה, אני לא מערבבת עם פירות אחרים.

הטכניקה הבסיסית נמצאת בבלוג היפה של אורה קורן (ללא תערובת חמשת התבלינים).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה